Hieronder staan de meest recente Beauty-tips.
Alle tips in een bepaalde categorie zien? Klik dan op het betreffende categorie in het menu. Of gebruik de Zoek-optie.

Heb je in de winter last van statisch haar na het borstelen? HaarborstelPrik een droogtrommeldoekje op je haarborstel en borstel hiermee je haar.

 

Witte en groene thee bevatten een hoog gehalte aan antioxydanten. Anti-rimpel: theeDe polyphenolen in deze theesoorten zijn zeer effectief tegen het verouderen van de huid.

Het is heel gemakkelijk om zelf anti-rimpelmaskers te maken, Anti-rimpel: Bananenmaskerzonder er een kapitaal aan uit te geven. Bijvoorbeeld een bananenmasker. Prak een halve banaan in een kom. Doe er een eetlepel yoghurt en een theelepel honing bij en eventueel een halve theelepel arganolie.

Het is heel gemakkelijk om zelf anti-rimpelmaskers te maken, Anti-rimpel: kleimaskerzonder er een kapitaal aan uit te geven. Bijvoorbeeld een kleimasker: Neem een eetlepel groene klei en doe hier een eetlepel borage-olie bij. Roer alles goed door elkaar. Breng het masker aan op gezicht en hals, maar laat wel de huid rondom de ogen vrij. Laat het masker 15 minuten inwerken en verwijder vervolgens met lauw water.